Na de winstpartij van het vorige weekend tegen Flakkee (2-0) stond de uitwedstrijd tegen SNS op het programma. Zaak voor NTVV om door te pakken, want bij winst lonkte de subtop in de 4e klasse G.
NTVV begon de wedstrijd in een ligt gewijzigde formatie in vergelijking met vorige week. Frank der Weduwen verving de met een enkelblessure kampende Erik Roijers en Buijs speelde op de plaats van Kom.

SNS mocht de wedstrijd starten. De openingsfase was van beide kanten rommelig. NTVV begon dan ook niet scherp aan de wedstrijd. Duels werden veelal verloren en passes kwamen niet aan. SNS zakte terug op eigen helft en NTVV mocht de opbouw vrijuit verzorgen. NTVV had moeite om vanaf achteruit vrije mensen te vinden en dit leidde regelmatig tot balverlies.

Vanuit de spaarzame aanvallen werden geen uitgespeelde kansen gecreëerd. Uit een corner kopte Lugtenburg over en na een foute uittrap van de doelman van SNS kon Y. Kievit bijna profiteren.

Aan de andere kant kreeg SNS twee mogelijkheden. Beide momenten waren identiek. Na balverlies van NTVV volgde een diepe bal in de ruimte achter de verdediging van NTVV, maar beide keren kon keeper Melaard voortijdig ingrijpen. Veel gebeurde er voor de rest niet in het tamme duel. Ruststand 0-0.

Na rust begon NTVV beter aan de wedstrijd. Duels werden weer gewonnen en de passing was ook beter. SNS werd teruggedrongen op de eigen helft, maar voor NTVV werd het daardoor wel lastiger om de ruimte te vinden. Echte grote kansen werden niet gecreëerd. Op een aantal corners en vrije trappen na hoefde de doelman van SNS niet in actie te komen.

Ook SNS kreeg het niet voor elkaar om voor het doel van NTVV te komen. SNS kreeg nog een corner en een vrije trap op 18 meter van de goal, maar deze werden niet verzilvert.

Vlak voor het eindsignaal volgde toch nog een enorme kans voor NTVV om de drie punten mee naar Nieuwe Tonge te nemen. Na een mooie aanval vanaf rechterkant naar de linkerkant kwam de bal bij de volledig vrijstaande Noteboom. Het opvolgende schot had zeker een doelpunt opgeleverd, ware het niet dat een speler van SNS als 2e doelman acteerde en de bal uit het doel sloeg. Helaas gaf de scheidsrechter aan het niet waargenomen te hebben. Kort na dit moment floot de scheidsrechter voor het einde en dropen de spelers en vooral de toeschouwers teleurgesteld af.

Volgende week speelt NTVV uit tegen Melissant. Aanvang 14:30.

Opstelling: Melaard, Buijs, Hotting, Lugtenburg, Der Weduwen(Kom), Noteboom, Tdlohreg, G. Kievit, Wagemaker, Knops(Karsbergen), Y. Kievit