Na de verliespartij vorige week tegen NSVV kon NTVV 2 vandaag aantreden tegen de nieuwe koploper van de competitie. Waar twee weken geleden nog werd gewonnen van de oude koploper (Brielle) konden de mannen vandaag weer aan de bak. Onder de heerlijke lente zon werd om 12:30 afgetrapt.
De wedstrijd stond vandaag wederom onder leiding van clubscheidsrechter dhr. Roijers.
In tegenstelling tot vorige week begon NTVV 2 scherp aan de wedstrijd. De eerste helft werd dan ook een waar schaakspel. De defensie van beide ploegen stonden goed en er werden weinig kansen gecreëerd. Tot de 30st minuut was dit het geval. Een vrije trap van 30 meter werd in de 16 geslingerd door Barendrecht. De bal bleef onfortuinlijk hangen en keeper Gelsemino probeerde nog een doelpunt te voorkomen, een speler van Barendrecht kon binnen de vijf meter helaas de bal zo  binnen tikken, 0-1. NTVV 2 raakte echter niet van slag en bleef strijd leveren. In het verloop van de eerste helft werd weinig weggegeven en werden langzaam kansen gecreëerd.  De gelijkmaker kon echter nog niet worden genoteerd. Met een 0-1 achterstand gingen de mannen thee drinken.

Na een stevige toespraak van het duo Noteboom & Verweij kon worden begonnen aan de tweede helft. NTVV begon weer scherp aan de tweede helft. Na 50 minuten moest laatste man van den Nieuwendijk helaas het veld verlaten met een rugblessure. Het robuuste duo de Jong & van den Nieuwendijk moesten nu beiden gemist worden, dit leverde in het centrum van de verdediging problemen op. Barendrecht zette ook langzaam de wedstrijd naar de hand. Een aanval over de rechterkant kon eenvoudig worden uitgespeeld, 0-2. Hierna verspeelde NTVV 2 de wedstrijd snel. Binnen 10 minuten kon Barendrecht uitlopen naar 0-3 en 0-4. Vertwijfeling sloeg toe bij de zebra’s. Er werd sterk aan de wedstrijd begonnen, nu moest worden opgepast dat er geen monsterscore werd neergezet door Barendrecht.

Gelukkig werd dit niet het geval. De gestreepte gladiatoren pakten het langzaam weer op nadat Barendrecht ook gas terug nam. Een mooie steekbal door het centrum kon worden afgewerkt door Neil, 1-4. Kleine vermelding bij dit doelpunt was de smerige panna die werd uitgedeeld aan de keeper van Barendrecht. Vlak voor het einde kon NTVV 2 nog 2-4 maken door een blunder van de keeper. Aanvoerder Struijk, welke ook bekend staat als de bankdrukkoning van Nieuwe-Tonge en omstreken, kon het doelpunt maken.
Volgende week staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen ZBVH op het programma. Aanvang om 14.30.