In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijd zag de lucht er somber en grauw uit bij een graadje of 12 en zo nu en dan een spatje regen. Het veld bij NBSVV lag er bij alsof er 25 koeien een vreugdedans aan het uitvoeren waren. Al met al prima omstandigheden …

 

Na de aftrap in de 1e helft neemt NBSVV direct de touwtjes in handen, een fysieke sterk ploeg die de lange bal hanteerde waardoor NTVV nauwelijks aan z’n eigen spel toekwam. Na een aantal scrimmages voor het doel van NTVV komt er tegen alle verwachting in een 0-1 voorsprong op het denkbeeldige scorebord. Een afgeslagen corner wordt door Hoobler op waarde geschat en met MAG9 tegen de touwen geknald!

Direct na de aftrap neemt NBSVV de touwtjes weer in handen. Een aantal gevaarlijke corners & vrije trappen levert dan uiteindelijk de 1-1 op. Dit is tevens ook de rust stand. Trainer/coach Verweij geeft in de rust aan dat NTVV wat feller moet gaan voetballen en met de linies dichter tegen elkaar aan te gaan voetballen.

 

Zo gezegd, zo gedaan. NTVV komt zeer sterk uit de startblokken de 2e helft en heeft het betere van het spel. Na een goede actie aan de linkerkant komt de bal voor en slaat de tegenstander de bal met de hand weg, penalty voor NTVV. Struikovski, die dit jaar nog onfeilbaar was in de voorbereiding, legt aan vanaf 11 meter en MIST! De keeper tikt de bal uit de hoek en zo blijft de stand 1-1.

Een afgeslagen aanval van NTVV levert een counter op voor NBSVV, na een mooie actie aan de rechterkant van het veld kan er na een goede voorzet de 1-2 worden binnen geschoten. Ietwat tegen de verhouding in maar al met al een domper voor de zebra’s.

 

NTVV zet steeds meer druk en uiteindelijk resulteert dit in de verdiende gelijkmaker. Spits Aantjes, met beenwond en al, kan binnen schieten na een mooie pass vanuit het middelveld, de stand is weer gelijk, 2-2!

De druk wordt steeds meer en meer opgevoerd op het doel van NBSVV waarvan de spelers conditioneel uitgeput zijn. Door de intense trainingen van de Dhr. Hotting levert dit de nodige conditie op wat zeer goed van pas komt. Noordzij, gelegenheids laatste man, veroverd de bal op het middenveld en stoomt het middenveld over, behoudt het overzicht en stuurt Van der Spoel weg aan de rechterkant. Een perfect lage voorzet volgt en spits Aantjes kan de bal binnentikken, 2-3!!

 

NBSVV mag nog aftrappen maar 1 minuut later fluit de scheids af, NTVV wint de wedstrijd op karakter ondanks de vele afwezigen. Dank gaat ook uit naar spelers E. Boerman en I. Dubois die ons sterrenteam wilden vertegenwoordigen.

 

25-03-2017 speelt NTVV 2 thuis tegen SNS 2, KOMT ALLEN!!